Aardbei vruchten

Vi började sälja 2020, vi inbjuder dig att göra beställningar!

Strawberry frukt - bästa pris
Aardbeien vruchten– de beste prijs
  • De eerste vroege aardbeien worden reeds eind april geplukt, terwijl wij vanaf juni de vruchten van de opeenvolgende aardbeivariëteiten verkopen, die tot de eerste vorst (vaak zelfs tot in november) beschikbaar zijn. Wij bieden drie variëteiten aan – Florentina, Evie2 en Furore. Ze zijn allemaal zeer aantrekkelijk, groot, glanzend, zoet en bestand tegen transport.

  • Ons fruit wordt verkocht aan klanten in Polen, Duitsland en het Midden-Oosten. Ons fruit wordt verkocht aan klanten in Polen, Duitsland, Nederland, Slowakije en het Midden-Oosten.

Tillverkare jordgubbar TOP-PLANT

  • Dankzij geavanceerde productietechnologie behouden wij de hoogste kwaliteit van het dessertfruit. Wij leveren geen diepvriezers of inkoopcentra. Sls één van de weinigen produceren wij aardbeien met een uitstekend uiterlijk en een fantastische smaak.

  • Het heerlijke, sappige aardbeienfruit wordt vanaf zonsopgang geoogst en wordt voortdurend gekoeld opgeslagen. Uitstekende, beproefde variëteiten, natuurlijke bestuiving met hommels, de modernste kassentechnologie die het gebruik van zware chemicaliën uitsluit (geen onkruidverdelgers, biologische bescherming tegen de meeste ziekten en plagen) – dat is de sleutel tot ons succes.

  • Gewoonlijk verpakken wij fruit in dozen van 150g / 250g / 500g; cellulose of plastic; met deksel of open; absorberende onderleggers zijn ook verkrijgbaar. Grootverpakking zijn kratten of dozen. Laat ons weten wat je nodig hebt!

Braškių gamintojas

Vraag naar fruitprijzen en levertijden: