Wie zijn wij?

Jordgubbsproducenter

TOP – PLANT Tuinbouw Woroch is een familiebedrijf – moeder, vader, volwassen kinderen en een groep toegewijde en bekwame werknemers.

Wij zijn gelukkige mensen omdat we leven van datgene waar we gepassioneerd over zijn. En we brengen vreugde aan iedereen die van levende planten kan genieten. Elke tuinman is een beetje ijdel en hongerig naar lof. En wij ook. Niets maakt ons gelukkiger dan een tevreden klant (groothandelaar of detailhandelaar – het doet er niet toe), omdat hij bij ons terugkomt. Daarom is het onze ambitie om unieke en niet noodzakelijk dure zaailingen aan te bieden, alsook gezonde vruchten, waarvan de schoonheid en de smaak niet worden vergeten.

Momenteel werken wij samen met klanten uit Polen, Duitsland, Denemarken, Zweden, Tsjechië, Slowakije, Litouwen, Saudi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten. Wij telen aardbeien in een kas (meer dan 9 hectare), waardoor wij een uitstekende controle hebben over de kwaliteit van onze zaailingen en vruchten.

Wij houden ons aan één regel, die wij u ook aanraden: we letten op ongekwalificeerd plantgoed, dat zeer waarschijnlijk besmet is met gevaarlijke ziekteverwekkers (Phytophthora, Verticillium, en bodemaaltjes). Laten we onszelf niet voor de gek houden – zieke zaailingen zijn weggegooid geld.

Wanneer u zaailingen bij ons koopt, kunt u er zeker van zijn dat ze gezond en geworteld zijn – ze staan ​​onder voortdurend toezicht van de Staatsdienst voor Plantengezondheid en Zaadinspectie (ze hebben paspoorten).

TOP-PLANT Tuinbouw Krzysztof Woroch
Ustowo 81
71-001 Szczecin, Poland
Vat number:  PL5850203086
REGON number: 220815312

Jordgubbsproducent TOP PLANTJordgubbsplantor frigo

Jordgubbsplantor Clery
Aardbeiplanten klaar om te gaan

Jordgubbsplantor

 

Jordgubbsplantor

 

Ampeljordgubbar
“Ampel”
Ampeljordgubbar
“Ampel”

jordgubbsplantor

Jordgubbsplantor frigo
Aardbeiplanten “frigo”

Ampeljordgubbar